Wat mensen zeggen over Mooi met letters

 

Om (nieuwe) klanten een beeld te geven van jouw ervaring met Mooi met letters (de werkwijze, de service, de resultaten, etc.) vraag ik jou als (trouwe) klant om een review achter te laten. Ik zou het enorm op prijs stellen als je jouw eerlijke ervaring en mening deelt. Alvast ontzettend bedankt! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ciska
een jaar geleden

Vorig jaar Andrea gevraagd om borden te schrijven. En wat voor borden?! Echt prachtig resultaat waar met veel enthousiasme aan gewerkt is. Wij krijgen leuke reacties van onze gasten. Ik heb alweer een nieuwe opdracht die binnenkort uitgewerkt wordt.
Goede communicatie en professioneel
Mooi met letters, ga zo door!!

Suzanne
een jaar geleden

Andrea heeft onze stoepborden en krijtborden in het eetcafé omgetoverd tot mooie reclame-uitingen passend bij onze huisstijl. Allemaal in 1 lijn zodat het duidelijk en herkenbaar is voor onze gasten en passanten. Door duidelijke afspraken en goede communicatie wisten we al snel wat we van elkaar verlangden en zijn wij super blij met haar service, kunnen en kwaliteit!

Brigiet Stellaard
een jaar geleden

Mooi met letters heeft de uitstraling van ons restaurant naar een hoog niveau geholpen.
Andrea heeft ons geholpen bij het ontwerpen van de teksten, heeft ons (best ingewikkelde) logo weten te maken en onze huisstijl over genomen.
Dit zorgde echt voor een toegevoegde waarde!
Ik kan haar dan ook echt aanbevelen!

Nicky Schroevers
een jaar geleden

Andrea heeft ontzettende mooie borden voor mij gemaakt.
Goede en leuke samenwerking!