Persoonlijke krijtborden voor elke gelegenheid!

 

Eigenlijk kunnen krijtborden voor elke gelegenheid! Denk aan een huwelijk, verjaardag, maar ook bij een zwangerschap/babyshower, geboorte, jubileum, gemis/afscheid, etc.

Bij heel veel momenten kan een krijtbord (of houten of plexiglasbord) net dat extraatje geven. 

 

Krijtborden voor een bijzondere gelegenheid kun je bij mij in verschillende afmetingen bestellen.

- 60 x 80 cm incl. tekst (en evt. illustratie)        € 65,00

- 40 x 60 cm incl. tekst (en evt. illustratie)        € 50,00

- 30 x 40 cm incl. tekst (en evt. illustratie)        € 35,00

 

  • De krijtborden kunnen in principe aan 2 kanten beschreven worden. Het is dus ook mogelijk om, tegen een meerprijs, ook de andere kant van het bord te beschrijven, zodat het tijdens de gelegenheid meerdere keren ingezet kan worden.
  • Dit zijn stevige kwaliteit borden die buiten neergezet of opgehangen kunnen worden.
  • Prijzen zijn excl. verzendkosten
  • Een schildersezel om het bord op neer te zetten is ook bij mij te huur. Deze is alleen te huur als je hem kunt ophalen en terugbrengen, deze verzend ik niet. 

 

Heb je interesse of misschien een vraag over de krijtborden en/of andere mogelijkheden?  Vul het contactformulier hieronder even in en ik neem even contact met jou op!

 

* Ipv krijtborden kan er ook gekozen worden voor een houten bord of transparant bord. Deze borden zijn van ander materiaal en hebben een andere prijs. Ook zijn er mogelijkheden voor het beschrijven van naamkaartjes, wegwijzers, etc (zie de foto's hieronder). Mocht je hierover meer willen weten, mail dan even naar info@mooimetletters.nl of app naar 0648324801.