Krijtborden voor jouw bedrijf!

 

Heb je in jouw bedrijf over alles goed nagedacht? Dat zal ongetwijfeld! Van de kleur op de muren, de tegels, het meubilair, de kleding van je personeel..... Je hebt er allemaal bewust voor gekozen. Omdat je iets wilt uitstralen... Professionaliteit, kwaliteit, misschien gezelligheid, warmte, enz.

Waarom heb je dan niet ook over je krijtbord nagedacht?!

 

Het is echt een gemiste kans als je aan je krijtborden (of muur) geen aandacht hebt besteed. Je ziet ze namelijk steeds vaker en meer. Dus is het belangrijk om, dat wat je wilt uitstralen, ook op je krijtbord(en) of muur terug te laten komen, zodat jij eruit springt!

 

Een krijtbord buiten bij je bedrijf is je visitekaartje. Ziet dat er goed uit en knalt het eruit, dan zullen mensen ook echt eerder geneigd zijn om bij je restaurant, winkel, eetcafé, kapsalon, snackbar, etc. binnen te stappen. 

Valt je maand/week-aanbieding op? Dan zullen mensen eerder geneigd zijn dat bij je te bestellen. 

En ga zo maar door....

 

Een goed beschreven krijtbord of muur (wat mensen dus goed, snel en makkelijk kunnen lezen) zorgt ervoor dat mensen overgehaald worden. En dat is toch wat je wilt! Dat ze bij jou komen, binnenstappen, kopen.....

 

Ik kan je hierbij goed helpen. Ik zorg voor strakke, duidelijke belettering (en evt. illustraties). Ik denk met je mee, samen kijken we naar wat je wensen zijn, ik maak een ontwerp en wanneer je dit leuk vindt, ontvang je soms een foto tussendoor van de vorderingen.

 

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Ben je op zoek naar een krijtbord of muur ter promotie, om je menu op te tonen of een bord ter decoratie? Of wil je meer weten over de abonnementen die ik aanbied, zodat je een vast aantal keer per jaar zeker bent van nieuwe up-to-date-borden?

 

Stuur een mailtje naar info@mooimetletters.nl of app naar 0648324801 voor een offerte op maat. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van het bord en de gewenste tekst en/of illustratie.

 

* je dient er wel zelf voor te zorgen dat het krijtbord of de te beschrijven muur meteen beschreven kan worden.