Krijtborden voor horeca en bedrijven in Zeeland

Ik mocht al voor heel wat verschillende bedrijven in de horeca in Zeeland (en daarbuiten) een krijtbord beschrijven.

Waarom dit misschien ook iets voor jouw bedrijf is en hoe ik dat doe, vertel ik je hier.

Waarom een krijtbord in jouw (horeca)bedrijf?

Heb je in jouw bedrijf over alles goed nagedacht? Dat kan haast niet anders! Van de kleur op de muren, de tegels, het meubilair, de kleding van je personeel, het assortiment. Je hebt daar allemaal bewust voor gekozen. Omdat je iets wilt uitstralen... Professionaliteit, kwaliteit, misschien gezelligheid, warmte, enz. In elk geval heb je gekozen voor dat wat bij jou past.

Maar heb je ook over je krijtbord nagedacht?! 

 Je ziet krijtborden namelijk steeds meer. Het is écht het visitekaartje van je bedrijf en de pérfecte manier om jouw bedrijf eruit te laten knallen! Wist je namelijk dat een goed, verzorgd krijtbord omzetverhogend werkt?!

 

Dus is het ook erg belangrijk om dát wat je wilt uitstralen, ook op je krijtbord(en) of -muur terug te laten komen. En dit doe je natuurlijk door een goed passende tekst (en evt. illustratie), zodat jij eruit springt en mensen bij JOU binnen stappen. Én binnen blijven natuurlijk!!

 

Hoe gaat het beschrijven (en evt. illustreren) van zo'n krijtbord in zijn werk?

Dat leg ik je kort even uit. Ik denk namelijk graag met je mee. Zodra je contact met me hebt opgenomen gaan we samen kijken (via mail, telefonisch of face to face) naar wat je wensen zijn voor op het krijtbord of de muur. Elk bedrijf is natuurlijk anders en je wilt iets wat echt past bij jouw bedrijf!

Aan de hand van ons contact maak ik een ontwerp voor je (is altijd een ruwe schets), die mag je inzien en aangeven of het is wat je bedoelt. Zo niet, pas ik deze één maal aan. Ben je akkoord met het ontwerp?

Dan zorg ik voor gave, duidelijke belettering (en evt. illustraties) voor een professionele look, die ook bij flink slecht weer goed blijft! 

Ook een krijtbord passend bij jouw bedrijf? 

 Wil jij er ook uitspringen met een gaaf krijtbord voor je bedrijf? Een echte eyecatcher op de stoep of binnen in je bedrijf?!

Of misschien wil je meer weten over de abonnementen die ik aanbied, zodat je een vast aantal keer per jaar zeker bent van mooie, nieuwe up-to-date-borden?

Neem voor een vrijblijvende offerte gerust even contact met me op! 

* je dient er wel zelf voor te zorgen dat het krijtbord of de te beschrijven muur meteen beschreven kan worden.