Krijtborden voor jouw bedrijf!

 

Heb je in jouw bedrijf over alles goed nagedacht? Dat zal ongetwijfeld! Van de kleur op de muren, de tegels, het meubilair, de kleding van je personeel..... Je hebt er allemaal bewust voor gekozen. Omdat je iets wilt uitstralen... Professionaliteit, kwaliteit, misschien gezelligheid, warmte, enz.

Maar heb je ook over je krijtbord nagedacht?!

 

Je ziet ze namelijk steeds vaker en meer. Het is écht je visitekaartje! Dus is het belangrijk om, dát wat je wilt uitstralen, ook op je krijtbord(en) of muur terug te laten komen, zodat jij eruit springt en mensen bij JOU binnen stappen!

 

Ik kan je hierbij goed helpen. Ik zorg voor strakke, duidelijke belettering (en evt. illustraties) die ook bij een regenbui goed blijft. Ik denk met je mee en samen kijken we naar wat je wensen zijn!Wil jij een krijtbord, stoepbord of muur die er goed uit ziet? Of meer weten over de abonnementen die ik aanbied, zodat je een vast aantal keer per jaar zeker bent van nieuwe up-to-date-borden?

 

Voor een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen via info@mooimetletters.nl of app naar 0648324801. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van het bord en de gewenste tekst en/of illustratie.

 

* je dient er wel zelf voor te zorgen dat het krijtbord of de te beschrijven muur meteen beschreven kan worden.