Een (wissel)krijtbord, wat houdt dit precies in?

 

U kunt kiezen voor een krijtbord voor de deur van uw restaurant of bedrijf. Of misschien wilt u de krijtwand in uw bedrijf mooi en duidelijk beschreven hebben.

 

Dit heeft diverse voordelen:

*  Borden, beschreven door Mooi met letters, zien er verzorgd en overzichtelijk uit.

*  Ze zijn duidelijk, trekken de aandacht en geven een goed beeld van uw zaak.

*  De beschreven krijtborden zorgen ervoor, dat mensen geprikkeld worden om te lezen wat erop staat én dus wat u aanbiedt.

*  Mensen zijn eerder geneigd binnen te stappen in uw zaak wanneer zij een aantrekkelijk beschreven krijtbord zien staan. 

*  Als mensen geprikkeld worden om te lezen wat er op uw bord(en) staat, zorgt dit er uiteindelijk voor, dat dát wat u aanbiedt beter verkoopt. 

-  U kunt teksten van de wisselborden (in overleg) maandelijks, per kwartaal, jaarlijks of wanneer ú het wilt wisselen en dit zorgt ervoor dat u steeds weer laat zien wat bijvoorbeeld uw aanbiedingen zijn. 

Ook kunt u uiteraard krijtbordjes voor bijvoorbeeld op tafel bestellen. Er zijn diverse dingen mogelijk.

 

Voor het bestellen van deze borden, neemt u contact op met mij via info@mooimetletters.nl  of via bijvoorbeeld Whatsapp: 0648324801.

We kijken dan of u zelf borden ter beschikking heeft (voor buiten is 2 het meest praktisch, zodat het steeds kan wisselen). 

U geeft de te schrijven tekst door en geeft aan wanneer u het bord beschreven wilt ontvangen. Er wordt een schets voor u gemaakt en na uw akkoord wordt het bord beschreven.

Het bord waarop uw oude tekst stond, wordt door uzelf schoongemaakt. Ik neem het mee en en beschrijf het met de volgende tekstopdracht.  En zo heeft u elke keer weer een bord helemaal passend bij wat op dat moment actueel is! Of juist altíjd in het assortiment. 

Als u de wand beschreven wilt hebben, is het handig te weten hoe groot de wand is en welke tekst u erop wilt hebben.  Ook dan ontvangt u eerst een schets en na uw akkoord kan er een afspraak gemaakt worden voor het beschrijven van de wand (u dient er wel zelf voor te zorgen dat de wand meteen beschreven kan worden).

(dit is mogelijk in een straal van ongeveer 50 km rond Middelburg, maar in overleg kunnen we áltijd kijken wat er mogelijk is, mocht u met uw bedrijf buiten dat gebied vallen).