Bruiloft borden uit Zeeland

De mooiste Borden voor je bruiloft,

je vindt ze hier!

 

Wat heerlijk dat jullie gaan trouwen!! Je hebt ongetwijfeld al een heleboel dingen geregeld voor jullie grote dag! Jullie hebben vast de datum al bepaald, de locatie en een trouwfotograaf vastgelegd, misschien al wel DE jurk en HET pak voor jullie grote dag gevonden....

 

Waarom Gepersonaliseerde borden op je bruiloft?

Inmiddels ben je aanbeland bij het regelen van 'de puntjes op de i' en bezig met de details. Natuurlijk zoek je voor de styling van jullie dag ook de mooiste gepersonaliseerde borden. Waarom? Jij wilt toch zeker zorgen voor het WOW-effect?! Dat de mensen het over tig jaren nog steeds hebben over hoe geweldig jullie bruiloft was, hoe prachtig en duidelijk de borden waren en dat jullie zelf terugkijken op één van de meest geweldige dagen van jullie leven?!

Maar hoe creëer je het Wow-effect met gepersonaliseerde borden?

Nou, dat is gelukkig niet moeilijk. Want met de borden van Mooi met letters op je bruiloft creëer je zéker weten een wow-effect!

Mogelijkheden gepersonaliseerd bord op je bruiloft

Met een gepersonaliseerd welkomstbord verwelkom je je gasten op de trouwlocatie of je laat ze door middel van een programmabord weten hoe de dag er ook alweer uitziet. Misschien leidt je je gasten wel met een gaaf bord naar de photobooth, naar het gastenboek of wil je ze laten weten dat het een 'unplugged ceremony' is. Ook seatingcharts zijn helemaal hip met daarbij tafelnummers op de tafels.

 

Misschien wil je het wel allemaal?? En het fijne is, dat kan ook!!! 

Hoe gaat het bestellen van borden voor een bruiloft in zijn werk?

Inmiddels heb ik al voor vele bruiloften en feesten in Zeeland én daarbuiten heel wat geweldig mooie borden mogen leveren. En ik doe dat ook heel graag voor jullie bruiloft! Zodra je weet wat voor bord of borden jullie op jullie bruiloft willen hebben, kijken we samen hoe ik dit het mooiste vorm kan geven voor jullie. Welk materiaal jullie kiezen, wel of geen achtergrondkleur, welke tekst, enz. Zo komen we altijd tot een prachtig resultaat wat een fantastische aanvulling zal zijn op jullie trouwdag!

 

Bestel nu jullie unieke bruiloftsborden hier!!