Mooi met letters is opgericht door mij, Andrea Wouters-Geldof. Vol overgave sta ik een aantal dagen voor de klas in het basisonderwijs én ik ben dus ook met veel plezier eigenaresse van Mooi met letters. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Middelburg.

 

Wat ooit als hobby begon, breidde langzaam uit met het maken van opdrachten (o.a. krijtborden) voor vrienden en bekenden. Door het volgen van workshops leerde ik meer nieuwe dingen en technieken. Ook bedrijven uit de omgeving wisten mij steeds vaker te vinden. En doordat ik hier zelf ook zó enthousiast van werd, ben ik gestart met  Mooi met letters.

 

Het communiceren, meedenken, ontwerpen en het daadwerkelijk maken van een krijtbord zijn bij elkaar de dingen die mij enorm veel energie geven. En als ik dan de reactie van een klant zie, bij het zien van het eindresultaat, weet ik helemaal waarvoor ik dit doe...!!

 

Dus wil je weten wat Mooi met letters voor jou kan betekenen? Neem even contact op via info@mooimetletters.nl  en laat je vrijblijvend informeren.