Even voorstellen!

 

Mijn naam is Andrea Wouters-Geldof en ooit begon het allemaal als hobby met het maken van toffe kaarten met tekst voor mezelf en mijn omgeving. Later breidde dit uit naar krijtborden voor, bijvoorbeeld de bruiloft van, vrienden en bekenden. Door het volgen van workshops leerde ik meer nieuwe dingen en technieken. En zo kwam het, dat ook bedrijven uit de omgeving mij en mijn krijtborden steeds vaker wisten te vinden. Doordat ik hier zelf ook zó enthousiast van werd, ben ik gestart met mijn bedrijf: Mooi met letters.

Daarnaast sta ik nog een aantal dagen voor de klas in het basisonderwijs én ik ben dus ook met veel plezier eigenaresse van Mooi met letters. Verder ben ik getrouwd, moeder van 2 prachtige kinderen en woonachtig in Middelburg in het fantastische Zeeland.

 

Het is zó leuk om met iemand mee te denken, om te ontwerpen en natuurlijk het daadwerkelijk maken van een krijtbord! Het geeft mij enorm veel energie. En als ik dan de reactie van een klant zie, bij het zien van het eindresultaat, weet ik helemaal waarvoor ik dit doe...!!

Dus wil je weten wat Mooi met letters voor jou kan betekenen? 

of